Slide 1 Slide 2 Slide 2

Najava tečaj iz Arborikulture 2013. - "Prosudba i dijagnostika stabala"

images

Ovaj stručni tečaj organizira HUA-Hrvatska udruga za arborikulturu, uz potporu HS-Hrvatskih Šuma d.o.o. i HKISDT-Hrvatske komore inženjera šumarstva i drvne tehnologije, a nositelj je edukacijska kuća Nürnberger Schule GmbH, certificirana od nadležnih institucija EU, a surađuje sa EAC-om (European arboriculture Council). Instruktori su redom kvalific. stručnjaci iz Njemačke i Hrvatske. Polaznici stiču priznati certifikat.

Izvodjač tečaja je tvrtka Stablosan d.o.o. pod nadzorom Nürnberger Schule /Tree care Academy, Njome rukovodi EU-ovlašteni sudski vještak za njegu i statiku stabala gosp. Bodo Siegert).

Tečaj se održava u Karlovcu / Šumarskoj i drvodjelskoj školi, dijelom u Dugoj Resi / Đačkom domu, od 13. do 16. svibnja 2013.

Prosudba / dijagnostika zdravstvenog stanja i statike stabala - obavlja se vizualno kao i primjenom najsuvremenijih metoda i specijalno razvijenih mjernih instrumenata.
Na tečaju će biti prezentran i izbor mjera / zahvata njege, sanacije i zaštite stabala.

Tečaj je namijenjen osobama, koje obavljaju nadzor ili rukovode radovima, sadnje, NJEGE, ZAŠTITE i KONTROLE STABALA u urbanom prostoru, za rukovodeće djelatnike koji sudjeluju u projektima izgradnje i održavanja javnoga zelenila, takodjer i za kadrove u šumarstvu, nadležne za kontrolu i održavanje stabala uz prometnice i rekreacijske objekte - u parkovima prirode i šumama uz urbane aglomeracije - koji stoje na raspolaganju i korištenju stanovništva.

Sadržaj tečaja sukladan je sa potrebama prakse i programom za izobrazbu stručnjaka za njegu stabala (European Treeworker), koja se pak obavlja pod kontrolom EAC (E-Savjet za arborikulturu) uz potporu EU Komisije (u okviru edukativnog programa Leonardo da Vinci).

Cijena po osobi (i ove god.) iznosi 4.880,00 kn (PDV ne obračunavamo) ili protuvrijednost u EUR (članice / članovi HUA - fizičke i pravne osobe, uživaju popust od 15% na netto cijenu kotizacije).

Kotizacija uključuje troškove; domaćih i inozemnih predavača, korištenje najsuvremenijih spec. dijagn. instrumenata, certifikat o sudjelovanju, 3 ručka i CD (s materijalima obrađenim na tečaju). Trošak prijevoza, smještaj i ostala prehrana sudionika tečaja, nisu uračunati u cijenu kotizacije.

Polaznicima tečaja, koji obave prijave i uplatu akontacije kotizacije, možemo - na njihov zahtjev - posredovati vrlo pogodan smještaj i prehranu u objektu održavanja tečaja, u Dugoj Resi.

Molimo da prijavu i uplatu 50% kotizacije obavite najkasnije do 15.04.2013. Preostalih 50% cijene, molimo uplatiti do početka tečaja (kandidati na dan početka tečaja predočuju dokaz o izvršenoj uplati).

Molimo da prijavu uputite na STABLOSAN d.o.o ./ stablosanvl@gmail.com, a kotizaciju uplatite na STABLOSAN d.o.o. račun br. 2484008-1102768565 kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb.

Dodatni materijali - Brošura i raspored

Brošuru o tečaju možete preuzeti ovdje

Raspored predavanja i ostalih aktivnosti 13.-14.05.2013.

Raspored predavanja i ostalih aktivnosti 15.-16.05.2013.

Online prijava

Pošalji komentar