Slide 1 Slide 2 Slide 2

Međunarodni skup o arborikulturi: "DUGOROČNE PREDNOSTI ISPRAVNE I STRUČNE NJEGE STABALA U GRADOVIMA"

images Program predavanja

Poštovane kolegice i kolege,

Srdačno Vas pozdravljamo i pozivamo da sudjelujete na Međunarodnom skupu o arborikulturi, koji će se održati u Splitu,"VILA DALMACIJA" Šetalište Ivana Meštrovića 43, 11. i 12. rujna 2015. godine u organizaciji Hrvatske udruge za arborikulturu (HUA). Skupom naziva "DUGOROČNE PREDNOSTI ISPRAVNE I STRUČNE NJEGE STABALA U GRADOVIMA" želimo naglasiti kako su njege stabala u urbanim sredinama nužne jer garantiraju dobro zdravstveno stanje i sigurnost. Stoga smo odlučili na tu temu pozvati renomirane stručnjake iz Njemačke i Austrije, koji će nam pokušati prenijeti bogato iskustvo iz njihovih država. Priču će upotpuniti i domaći predavači te izlet po prekrasnom kanjonu rijeke Cetine, gdje ćemo također vidjeti i komentirati krajobrazna rješenja.

Cilj je otvorenom raspravom okupljenih stručnjaka utvrdi stvarno stanje stabala u urbanim sredinama te probleme kojima se struka svakodnevno susreće u Hrvatskoj i regiji. Donošenjem zaključaka postavit će se temelj za smjer i napredak struke i u konačnici doprinijeti popravljanju stanja stabala u urbanim sredinama.

U prilogu maila nalazi se preliminarni program i ostale važne informacije.

Preliminarni program predavanja i ostale važne informacije, te potvrde sudjelovanja dostavite prema uputi u priloženom dokumentu na vrhu (kliknite na gumb "Program predavanja").

Prijave se šalju na e-mail adresu: nikolal@sumins.hr

Lijepi pozdrav!


Preuzimanje prezentacija

Komentari (1)

  • John Doe

    vida.vladimir@istraturist.hr - 04.08.2015 10:33

    Poštovani, zamolila bih Vas da me obavijestite kako se mogu prijaviti na Međunarodni skup o arborikulturi "DUGOROČNE PREDNOSTI ISPRAVNE I STRUČNE NJEGE STABALA U GRADOVIMA". S poštovanjem, Vida Vladimir

Pošalji komentar